• T2 Klub Zvestoba na promiskuitetnem polju telekomunikacij
  • Lekarna Ljubljana Zdravi nakupi
  • Electrolux Zvestoba brez konkurence
  • Omnibus Pot do uspeha
  • Radio 1 Prvi med radii
  • Slovenska turistična organizacija Unovčimo Slovenijo
    
Ustvarili smo klub zvestobe, ki je pomagal pridobiti nove naročnike in obdržati stare. V samo pol leta smo dosegli cilj, ki smo si ga zastavili za eno leto.
Leto izvedbe: 2013-še traja
Naročnik: T-2 d.o.o.
Naročnika so pestile slaba podoba v javnosti, težave s tehnologijo in cenovna neprivlačnost. Resna težava naročnika je bil odliv strank, saj je naročnik izgubiljal stare in z velikim trudom pridobival nove naročnike. Trend odliva naročnikov je bilo treba ustaviti in ga obrniti. Eden od večjih izzivov je bil, kako pridobiti nove naročnike, ne da bi pri tem izgubili obstoječe.

Razvili smo program, ki zagotavlja pridobivanje novih članov in ohranitev obstoječih. Ustvarili smo bonitetno shemo, ki je zaradi množice storitev precej kompleksna. Prispevali smo vso potrebno tehnologijo in ustvarili sistem za analitiko ter segmentacijo članov kluba.

Oblikovali smo celostno grafično podobo, sistem za označevanje, logotip in tržne materiale. Zasnovali smo tudi spletne strani kluba s spletno trgovino z nagradami za člane kluba.


Rezultati so presenetili vse. Vzpostavili smo klub zvestobe, ki je imel med naročniki neverjeten odziv. V samo pol leta je štel kar 42.000 članov, naš prvotni cilj je bil sicer pridobiti 50.000 članov v enem letu. Trenutno Klub šteje preko 85.000 članov, kar predstavlja 75% vseh naročnikov.
Leto izvedbe: 2013-še traja
Naročnik: T-2 d.o.o.

Episcenter d.o.o.
Bravničarjeva ulica 13, 1000 Ljubljana
E: info@episcenter.si
T: +386 1 470 26 00


Copyright (C) 2012-2015 Episcenter d.o.o.

Copyright (C) 2012-2014 Episcenter d.o.o.