Orodja

Svojim naročnikom ponujamo učinkovita orodja, s pomočjo katerih lažje sprejemajo učinkovite poslovne odločitve. Ponujamo jim svoj prodoren vpogled, ki nam ga omogoča strokovno znanje, podprto s številnimi izkušnjami, pridobljenimi z dolgoletnim raziskovanjem in delovanjem.

Warpit


Warpit je nepogrešljiva platforma za vse trženjske raziskovalce, ki omogoča zajem podatkov preko spleta, telefona ali na terenu. Z Warpitom lahko izvajate tudi najzahtevnejše raziskovalne projekte, analizirate podatke in pripravljate raziskovalna poročila.

Warpit sestavljajo naslednji gradniki: Survey manager, Panel manager in Report manager 

 

Survey manager


Tu se začne vsak nov raziskovalni projekt. Survey manager omogoča zajem podatkov preko telefona, spleta ali na terenu, podpira več kot 30 različnih vrst vprašanj, različne načine vzorčenja, omogoča pa tudi nadzor nad učinkovitostjo dela anketarjev in odkriva morebitne zlorabe.
Panel manager


Vzpostavitev in upravljanje različnih vrst panelov je velik izziv za raziskovalce. Panel manager pomaga ustvarjati skupnost posameznikov, ki jo med drugim druži pripravljenost sodelovanja v raziskavah javnega mnenja ali trženjskih raziskavah. Nov član lahko pristopi prek spletnega obrazca, telefona, družabnih omrežij ipd. Panel manager podpira vse faze procesa: od vstopa novih članov, povabila k sodelovanju v različnih raziskavah, dodeljevanja različnih oblik nagrajevanja do unovčitve točk v spletni »trgovini« z atraktivnimi nagradami. Panel manager nam omogoča da pridobimo večje vzorce in znižamo stroške raziskav.Report manager


Report manager je orodje za enostavno generiranje poročil raziskav, ki smo jih izvedli. Preko njega lahko naročniki dostopajo do podatkov, ki jih zanimajo ter jih vizualizirajo na različne načine: od tabelaričnih prikazov, interaktivnih grafikonov, pa vse do prikazov na zemljevidu. Naročnik si lahko ogleda izsledke raziskav in jih podrobno analizira, kadarkoli želi. Interaktivno predstavitev določene skupine podatkov lahko nato izvozi v obliki vtičnika, ki ga objavi na spletu kot ilustracijo članka ali kot del prezentacije.Episcenter d.o.o.
Bravničarjeva ulica 13, 1000 Ljubljana
E: info@episcenter.si
T: +386 1 470 26 00


Copyright (C) 2012-2015 Episcenter d.o.o.

Copyright (C) 2012-2014 Episcenter d.o.o.